Vragen? bel 0546 66 07 10

Speciale types aluminium oprijplaten zwaar

Wilt u zwaardere machines, motoren of andere zwaardere goederen of voertuigen verplaatsen door middel van een oprijplaat? Innovi heeft een aantal speciale types aluminium oprijplaat zwaar in het assortiment! In dit artikel zullen we ingaan op deze speciale types!

Aluminium oprijplaten zwaar type 1: Mobiele oprijplaat (zwaardere klasse)

De standaard oprijplaten variëren qua draag gewicht van 250 kg tot 400 kg. De mobiele oprijplaat (zwaardere klasse) is hierop de uitzondering. Met de 900 kg draag gewicht bent u in staat zwaardere goederen en voertuigen te verplaatsen. De oprijplaat is flexibel in te zetten aan bijvoorbeeld een bus of aanhangwagen met een laadruimte van minimaal 185 cm lengte. De oprijplaat is 75 cm breed, 180 cm lang en heeft een gewicht van 28 kg. Meer informatie over deze oprijplaat vindt u via deze link.

Aluminium oprijplaten zwaar type 2: Vaste opklapbare oprijplaat zwaar, 80 cm breed

De vaste oprijplaat is geschikt om permanent te bevestigen in voertuigen. Tevens is de oprijplaat uitneembaar met behulp van de snel bevestigingskit. De vaste oprijplaat heeft een draag gewicht van 1000 kg en beschikt over een open raster. De oprijplaat is 80 cm breedte en verkrijgbaar lengtes van 200, 225, 250 en 300 cm. Meer informatie over deze oprijplaat vindt u via deze link.

Aluminium oprijplaten zwaar type 3: Vaste opklapbare oprijplaat zwaar, 100 cm breed

Eveneens als voorgaande type is deze oprijplaat geschikt om permanent te bevestigen in voertuigen. Ook dit type is uitneembaar uit het voertuig. De vaste oprijplaat heeft een draag gewicht van 1000 kg en beschikt over een open raster. De oprijplaat is 100 cm breedte en verkrijgbaar in dezelfde lengtes als voorgaande versie. Meer informatie over deze oprijplaat vindt u via deze link.

Meer informatie over aluminium oprijplaten zwaar varianten?

Wilt u meer informatie over de zwaardere varianten van de aluminium oprijplaten? Wij adviseren u graag! Daarnaast is maatwerk mogelijk! Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0546-660710 of vul onderstaand contactformulier in.

Vragen?

Wij adviseren uw organisatie graag over de mogelijkheden van onze oprijplaten en drempelhulpen. Zelfs maatwerk is mogelijk. Vul onderstaand contactformulier in en we nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op!

  • janet-oost