Vragen? bel 0546 66 07 10

Bedrijfsprofiel

Ook al worden machines en ander apparatuur ergonomisch steeds beter, toch blijft de behoefte naar ondersteund materiaal om zware machines en apparatuur op een eenvoudige manier te kunnen verplaatsen. Als ondernemer vanuit Innovi heb ik inmiddels meer dan 15 jaar ervaring met het mobiliseren van (zware) industriële reinigingsmachines. Veelal gebeurde dit met het nodige tilwerk. In de bus, uit de bus met daarbij een (te) zware belasting voor de rug, beschadigingen aan machines etc. Op een gegeven moment ben ik op zoek gegaan naar passende oplossingen om gemakkelijker machines te verplaatsen, want ik was ervan overtuigd ‘dit kan gemakkelijker en veel efficiënter’. En wat bleek; vele organisaties liepen hier tegenaan.

Exclusief import/ specialist oprijplaat oplossingen

Ondertussen zijn we alweer jaren specialist op het gebied van mobiele oprijplaten en vaste oprijplaten die geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen, waarbij we naast organisaties ook consumenten beleveren. Daarbij zijn we exclusief importeur van een aantal toonaangevende fabrikanten zoals Rampcentre en Ramp Island.

Samenwerking met diverse partners in de keten

Om voor uw organisatie de best duurzame oplossingen te leveren, werken we samen met diverse partners in de keten. Hierbij leveren we de bijbehorende service die u anno 2023 mag verwachten.

Inbouwstation voor montage

Innovi en partners beschikken ook over een inbouwstation, waarbij de door u gekochte oprijpla(a)t(en) naar wens in uw voertuig gemonteerd kunnen worden.

Partners

Samen met onze partners staan we 24 uur per dag voor u klaar om u de beste duurzame oprijplaten en aanverwante oplossingen te leveren. Daarbij verleggen we graag onze grenzen om ons continu te verdiepen in het meest effectieve en efficiënte concept.

We verbreden graag onze horizon!
Bent u op zoek naar een samenwerkingspartner als Innovi die het beste oprijplaat concept op een duurzame manier voor haar klanten wil realiseren?
Wij komen graag met uw organisatie in contact. Wie weet vinden we aansluiting op elkaars bedrijfsactiviteiten!