Vragen? bel 0546 66 07 10

Drempelhulp alternatief voor rolstoeldorpel

Wilt u een dorpel overbruggen om eenvoudig met een rolstoel de ruimte te kunnen betreden? Vaak wordt er gedacht aan een rolstoeldorpel. Echter heeft u er wel eens over nagedacht om een drempelhulp in te zetten? In dit artikel gaan we in op de voordelen van een drempelhulp ten opzichte van een rolstoeldorpel.

Geen aanpassingen vereist aan uw bestaande dorpel t.o.v. een rolstoeldorpel

Met behulp van een drempelhulp bent u in staat om gebruik te maken diverse toegangswegen in uw woning/ gebouw zonder dat u aanpassingen dient te verichten aan de dorpel(s) van het gebouw zelf. Met een drempelhulp maakt u gebruik van de bestaande ingang, waarbij u de drempel overbrugt. Om dit te realiseren leveren we diverse drempelhulpen die ingezet kunnen worden in een drempelhulp aluminium variant of drempelhulp rubber variant. Deze kunt u toepassingen bij bijvoorbeeld een schuifpui, deurdrempel of ander obstakel, zoals brede groeven in een vloer.

Drempelhulp is gemakkelijk tijdelijk inzetbaar t.o.v. rolstoeldorpel

Een drempelhulp is ten opzichte van een rolstoeldorpel gemakkelijker tijdelijk inzetbaar. De drempelhulp is eenvoudig te monteren en indien gewenst eenvoudig te demonteren. Tevens kunnen wij voor u de montage verzorgen met behulp van onze montage service!

Méér maatwerk mogelijkheden drempelhulp t.o.v. rolstoeldorpel

Met een drempelhulp is maatwerk mogelijk, wat inhoudt dat de drempelhulp aan te passen is aan het desbetreffende obstakel. Zo kunt u bijvoorbeeld de drempelhulp rubber variant snijden op de voor u gewenste oppervlakte. Echter is er ook de mogelijkheid om een drempelhulp te laten produceren die geheel aan uw wensen en vereisten voldoet.

Terug naar overzicht

Vragen?

Wij adviseren uw organisatie graag over de mogelijkheden van onze oprijplaten en drempelhulpen. Zelfs maatwerk is mogelijk. Vul onderstaand contactformulier in en we nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op!

  • janet-oost