Vragen? bel 0546 66 07 10

Welke oprijplaten voor aanhangwagen worden het meest gebruikt?

Uw aanhangwagen wordt ingezet om diverse materialen te vervoeren. Om flexibel te blijven, raden wij aan te kiezen voor een mobiele aluminium oprijplaat of een oprijgoot. Om te bepalen welke oprijplaat voor uw aanhangwagen het meest geschikt is is het van belang rekening te houden met wat u met de oprijplaten voor de aanhangwagen wilt vervoeren voor nu en in de toekomst.

Soorten oprijplaten aanhangwagen

De mobiele aluminium oprijplaten zijn het meest toegankelijk om allerlei materialen te vervoeren. Denk hierbij aan machines, (zware) pakketten, invalide voertuigen, dieren etc. In een aantal gevallen is het aantrekkelijker om te kiezen voor een oprijgoot, aangezien deze lichter in gewicht is, veelal minder ruimte inneemt en, afhankelijk van het type oprijgoot, ook voordeliger kan zijn.

Draag gewicht oprijplaten aanhangwagen

Buiten de voordelen die van iedere soort oprijplaat/ oprijgoot benoemt zijn, is het van belang om rekening te houden met het draag gewicht van de oprijplaten. Dit is per definitie niet bij elke oprijplaat hetzelfde. Via de filter van de desbetreffende product overzicht pagina’s: aluminium oprijplaat en oprijgoot kunt u eenvoudig bekijken welke oprijplaten voldoen aan uw vereisten. Zit het gewenste draag gewicht er niet tussen? Maatwerk is mogelijk! 

Kwaliteitsverschillen oprijplaten aanhangwagen

In ons gehele assortiment voeren we twee kwaliteitsniveau’s, namelijk de budgetlijn en de geavanceerde lijn. Beide uitvoeringen zijn robuust van kwaliteit. Echter heeft de geavanceerde lijn een langere levensduur en is deze lijn veiliger in gebruik vanwege het anti-slip profiel. Daarnaast is de geavanceerde lijn net iets gemakkelijker in gebruik wanneer u de oprijplaat of -goot wilt inklappen of wilt opbergen.

Meer informatie ontvangen over oprijplaten aanhangwagen?

Wilt u meer informatie ontvangen over een oprijplaat voor uw aanhangwagen of wilt u geadviseerd worden welke oprijplaat het meest geschikt is voor u of uw organisatie? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0546-660710 of vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie.

Terug naar overzicht

Vragen?

Wij adviseren uw organisatie graag over de mogelijkheden van onze oprijplaten en drempelhulpen. Zelfs maatwerk is mogelijk. Vul onderstaand contactformulier in en we nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op!

  • janet-oost

 

Oprijplaten o.a. geschikt voor aanhangwagens