Vragen? bel 0546 66 07 10

Criteria oprijplaten voor rolstoel

Diverse soorten oprijplaten voor rolstoel zijn geschikt. Echter is het verstandig om rekening te houden met een aantal aspecten.

Locatie oprijplaten voor rolstoel

Waarvoor wilt u de oprijplaten voor rolstoel inzetten? Wilt u de oprijplaten voor rolstoel inzetten voor permanent gebruik, tijdelijk gebruik of dient de oprijplaat te verplaatsen zijn? Er zijn diverse types leverbaar voor verschillende doeleinden. Denk hierbij aan oprijplaten voor rolstoel om u te verplaatsen vanuit de auto of een gebouw. Soms is het zelf mogelijk om een obstakel te overbruggen een drempelhulp. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om specifieke wensen aangaande oprijplaten voor rolstoel voor u op maat te laten produceren.

Hellingshoek m.b.t. oprijplaten voor rolstoel

Met welke hellingshoek heeft u te maken? Om oprijplaten voor rolstoel te selecteren raden wij aan om te allen tijde te gaan voor een oprijplaat die lang is, wanneer u te maken heeft met hoge hellingen. Uiteraard dient de locatie hiervoor geschikt te zijn om dit te realiseren. Wanneer u kiest voor een lange oprijplaat bent u in staat om een grote hellingshoek te overbruggen. Zodoende is het gemakkelijker de rolstoel te verplaatsen over de desbetreffende helling.

Veiligheid i.c.m. oprijplaten voor rolstoel

Gaat u voor veilig, dan raden wij u ten alle tijden aan om te gaan voor een oprijplaat met antislip. De meeste varianten in ons assortiment zijn voorzien van anti-slip met uitzondering van de budget lijn. Daarnaast zijn al onze oprijplaten voorzien van recht opstaande zijkanten.

Geadviseerd worden over het kopen van oprijplaten voor rolstoel?

Wilt u geadviseerd worden over de mogelijkheden en welke oprijplaten voor rolstoel het meest geschikt is voor u of uw organisatie? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0546-660710 of vul onderstaand contactformulier in.

Terug naar overzicht

Vragen?

Wij adviseren uw organisatie graag over de mogelijkheden van onze oprijplaten en drempelhulpen. Zelfs maatwerk is mogelijk. Vul onderstaand contactformulier in en we nemen op werkdagen binnen 24 uur contact met u op!

  • janet-oost

 

Oprijplaten o.a. geschikt voor rolstoel